Coronavirus – Huisartsenpraktijk de Kempenaar – lelystad
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Kempenaar
Kempenaar 03 - 31 8242 BD
lelystad
Spoed toets 1

Coronavirus

De praktijk is weer  toegankelijk. Ook zijn de spreekuren weer opgestart. Wij hanteren hierbij de volgende regels om de patiëntenstroom zoveel mogelijk te beperken:

  1. Volg instructies van de medewerkers op.
  2. Houdt 1.5 meter afstand.
  3. Kom niet zomaar naar binnen in de praktijk, tenzij u een afspraak heeft.
  4. Voor het maken van afspraken, opvragen van uitslagen, vragen aan de assistente en/of huisartsen telefonisch contact op te nemen met de praktijk.
  5. Herhaalrecepten kunt u herhalen via de website of app van uw apotheek.
  6. Kom zoveel mogelijk alleen, tenzij echt niet anders kan.

Dit alles voor uw en onze veiligheid. Wij hopen op uw begrip.

Bent u opgeroepen voor een COVID-19 vaccinatie en heeft u vragen over het vaccin of heeft u vragen omtrent het coronavirus?

Neemt u hiervoor contact op met het RIVM: 0800-1351 of via www.rivm.nl/coronavirus of ga naar https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19


Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.